Lahti-hardcoren konkareiden paluu

Morning After on täällä taas! Vuonna 2006 pillit pussiin panneet Business City hardcoren (BCHC) konkarit ovat kuvioissa ainakin yhden julkaisun ja yhden keikan verran. Julkaisu on vanha kunnon seiskatuumainen vinyyli, sisältäen yhden uuden ja kolme vanhaa kappaletta, uudelleennauhoitetut Commercialized Warfare ja Thorn In My Side, jotka on julkaistu vuonna 2006 lahtelaisella Hometown Pride-kokoelmalla, jonka julkaisijana toimi Pekka Productions (lahtelaisesta hardcoresta lisää luettavissa täällä, kohdassa Business City hardcore). Mukana on myös vanha klassikko White Is the Colour of Hate, jossa soittaa kaikki Morning Afterissa soittanutta kitaristia eli Heikki, Jukka ja Jyri. Uusi veto on nimeltään Cherish the Memory.

Levy ilmestyy Full House Recordsin kautta tammikuussa ja sen nimeksi valikoitui “Skeletor Is Dying”.

-Oli muutenkin tosi lämminhenkinen ja mahtava sessio ja tosi upeeta nähä kaikkia ukkoja pitkästä aikaa vanhan rakkaan harrastuksen puitteissa, bändin laulaja AV hehkuttaa bändin studiokäyntiä, jatkaen levyn omitakeisesta nimestä.

-Skeletor is Dying on Arton (basisti) ja Jukan (ex-kitaristi) ekan bändin Kepexin peruja, ja siis oldskoolstyle. Paras nimi ikinä!! Ja Skeletorhan on kaiken maailman he-manien pahin vihollinen!!

Tuo bändin ainoa keikka on siis Turussa eikä suinkaan Lahdessa. Bändi esiintyy tammikuussa Killing The Legacy festeillä.

Tiedusteluihin siitä jääkö keikka ainoaksi laatuaan, AV vierittää vastuun keikkajärjestäjille.

-Jatkoa ei ole suunniteltu sen pidemmälle, mutta jos nyt joku hullu festarikeikkoja tai jotain huimia lämppärivetoja idoleiden kanssa tarjoaa, niin sitten voidaan harkita jokainen tarjous kerrallaan. Pohjimmiltaanhan on myös kyse siitä, että tämä tehdään sen takia, koska me ite haluttiin se tehä ja Afterin soitossa on taas se hauskuus mukana.

-Tonni keikasta enkä roudaa, hän lopulta paljastaaa.

Artikkeli perustuu Lammas Zinessä julkaistuun haastatteluun.

“Vanhemmat toivoivat lapsestaan rumpalia – laittoivat kapuloita rattaisiin”
-Heikki / Morning After

Vastaa