Mainonta/markkinointi/grafiikka

Mainonta ja markkinointi

Tarjoaa mainostoimisto- ja viestintäpalveluja.

Mainonnassa pääasiassa erityyppistä printtimainontaa ja -grafiikkaa, mm. esitteitä, “lentolehtisiä”, käyntikortteja, keikkajulisteita, lehden taittoa sekä verkkosivuja.

Tekijällä on kaupallisen alan koulutus sekä oppisopimuksen kautta on suorittanut graafisen aineiston tuottaminen painovalmiiksi -tutkinnon. Työskenteli perheensä omistamassa mainonnansuunnittelutoimisto NYTT.:ssä vuoteen 2010 asti. Kokemusta kertyi pääasiassa printtimainonnasta (mm. esitteistä, logojen suunnittelusta), kuvankäsittelystä sekä mainoskuvaamisesta ja nettisivujen teosta. Asiakkaina ovat olleet yritykset, yhteisöt ja yksityishenkilöt.

Tehnyt mainontaa omalla toiminimellä monille asiakkaille, yhdistyksille kuten Päijät-Hämeen elokuvakeskus ry, Lahti-Seura ry ja yrityksille kuten eKeiretsu, Talwar-remontti, Salon Triangeli, Leikkaus, The Clinic, Rooster Records, Laku’s, sekä eri yhteisöille sekä yksityishenkilöille kuten taiteilijoille.

Musiikkiharrastusten ja yhdistystoiminnan puitteissa tehnyt vuosien mittaan satoja keikka-/mainosjulisteita ja flyeria yms. useita levynkansia, suunnitellut logoja, muutamia t-paitoja sekä muuta printti- ja nettimainosmateriaalia.

Nykyään hän suunnittelee ja toteuttaa lähinnä lähipiirissä satunnaisia töitä, liittyen lähinnä printtimainontaan mm. logon suunnittelua, käyntikortteja, esitteitä, käsiohjelmia sekä mm. yhdistysten tapahtumajulisteita ym. mainosmateriaalia.

Lahti-konsultaatio

Vankan Lahti-taustansa ja -kokemuksen ansiosta tarjoaa Lahti-konsultaatiota ulkopaikkakuntalaisille, mm. tuotantoyhtiöille sekä paikallisille tahoille.
Ollut mukana kahdessa Lahden kaupungin tuottamassa mainosvideossa, toimien mm. kuvauksissa avustajana sekä hoitanut castinkia että kartoittanut lokaatioita.

Oli mukana Mjölk Oy:n työryhmässä avustamassa  “Lahti, minun kaupunkini” -esittelyvideossa sekä “Lahti – The Environmental City of Europe” -videolla. Molemmat tilasi ja tuotti Lahden kaupunki.

Tuotesuunnittelu

Suunnitellut ja toteuttanut erilaisia Lahti-tuotteita kuten Lahti-t-paitoja, puusta valmistettuja lasinalusia, postikortteja, hihamerkkejä ja paljon muuta. Tuotteita myynnissä mm. verkkokaupassa.

[verkkokauppa]
[referenssejä]
[yhteystiedot]

Vastaa