Kirjoittaminen

Poimintoja eri kirjoitusprojekteista

On julkaissut kuusi kirjaa, vuonna 2017 julkaisi ensimmäiset kaksi kirjaa.

Aloitti säännöllisen kirjoittamisen 2000-luvun alussa, kirjoittaen pääasiassa levyarvioita, keikkaraportteja ja haastatteluita lahtelaiseen alakulttuurimusiikkilehteen Chambers Magazineen ja myöhemmin Lammas Zineen.

Julkaissut blogia/verkkolehteä lahenlehti.net vuodesta 2008 alkaen ja julkaissut paperilehteä. Kirjoitti Lahen Ajat -julkaisuun 2017-19.

On toiminut Lahti-Seuran jäsenlehden Hollolan Lahden päätoimittajana vuodesta 2010. Kirjoittaa lehteen myös juttuja.

On kirjoittanut eri yhdistyksille mediatiedotteita tapahtumista ja tilaisuuksista sekä tehnyt esitteitä. On vastannut osana työryhmää erilaisten tapahtumien tiedottamisesta ja markkinoinnista, mm. Kinos elokuvafestivaali (2013-14, -18), Nostalgiakino (2015-16), Lahden Rautatiepäivä/Höyryllä Heinolaan/Vierumäen Rautatiepäivä (2006-), Albumit auki Lahti (2015-) ja Kotiseutufilmit – perinneprojekti / Lahti-filmi -iltamat (2012-).

On tuottanut tekstiä Lahden Rautatieharrastajat Topparoikka ry:lle, Höyryllä Heinolaan, Pro Sibeliusrata -hankkeelle. Toimitti ja taittoi Varikolla tapahtuu -tiedotuslehden vuonna 2007 Lahden Mytäjäisten varikon tilanteesta. Pro Varikko -työryhmä julkaisi kaupungin avustuksella.

Tuottanut sisältöä verkkosivuille, kuten Lahti-Seuralle, kotiseutufilmit.fi:lle, lahtikartalla.fi:lle ja elokuvateatteri Kino Iirikselle sekä omille sivuille Hometown Pride ja tulipyörä.fi.

Lisäksi on laatinut toimintasuunnitelmia ja -kertomuksia eri yhdistyksille.

Toimi Lahden kunnallisvaaliehdokkaan kampanja-avustajana vuoden 2012 kunnallisvaaleissa, jolle puhtaaksikirjoitti vaaliohjelman. Ehdokas valittiin valtuustoon.

Lisäksi on kirjoittanut puujalkavitsejä, sketsejä, kuunnelmia, bändeille sanoituksia, runoja sekä muutamia eri blogeja, kuten Pekan Palsta ja Pekka’s blog -nimisiä humoristisia blogeja/pakinoita suomeksi ja englanniksi. Julkaisi vuonna 2008 Ähky-nimisen fiktiivisen fazinen.

On ollut Salpausselän Kirjailijat ry:n jäsen vuodesta 2014.

Vastaa