Kirjoitukset

Aloitti säännöllisen kirjoittamisen 2000-luvun alussa, kirjoittaen pääasiassa levyarvioita, keikkaraportteja ja haastatteluita lahtelaiseen alakulttuurimusiikkilehtiin Chambers Magazineen ja Lammas Zineen.

Nykyään julkaisee blogia/verkkolehteä www.lahenlehti.net, joka sisältää kotiseutuaiheisia juttuja.

On toiminut Lahti-Seuran jäsenlehden päätoimittajana vuodesta 2010. Kirjoittaa lehteen myös juttuja.

Kirjoittaa eri yhdistyksille ja tapahtumille esittelytekstejä pääasiassa internet-sivuille ja esitteisiin: Lahti-Seuralle, Lahden Rautatieharrastajat Topparoikka ry:lle, Höyryllä Heinolaan, kotiseutufilmit.fi-sivulle, elokuvateatteri Kino Iirikselle.
On tuottanut tekstiä Pro Sibeliusrata -hankkeelle sekä toimitti ja taittoi Varikolla tapahtuu -tiedotuslehden vuonna 2007 Lahden Mytäjäisten, jonka Pro Varikko -työryhmä julkaisi kaupungin avustuksella.

On vastannut osana työryhmää erilaisten tapahtumien tiedottamisesta ja markkinoinnista, mm. Kinos elokuvafestivaali (2013-14), Nostalgiakino (2015-16), Lahden Rautatiepäivä/Höyryllä Heinolaan/Vierumäen Rautatiepäivä (2006-), Albumit auki Lahti (2015-) ja Kotiseutufilmit – perinneprojekti / Lahti-filmi -iltamat (2012-).

Puheenjohtajan ominaisuudessa on laatinut toimintasuunnitelmat ja -kertomuksen Lahti-Seuralle ja Topparoikalle.

Toimi Lahden kunnallisvaaliehdokkaan kampanja-avustajana vuoden 2012 kunnallisvaaleissa, jolle puhtaaksikirjoitti vaaliohjelman. Ehdokas valittiin valtuustoon.

Lisäksi on kirjoittanut puujalkavitsejä, sketsejä, kuunnelmia, bändeille sanoituksia, runoja sekä muutamia eri blogeja.
On ollut Salpausselän Kirjailijat ry:n jäsen vuodesta 2014.

Vastaa