Kirjoitukset

Aloitti säännöllisen kirjoittamisen 2000-luvun alussa, kirjoittaen pääasiassa levyarvioita, keikkaraportteja ja haastatteluita lahtelaiseen alakulttuurimusiikkilehtiin Chambers Magazineen ja myöhemmin Lammas Zineen.

Julkaissut blogia/verkkolehteä lahenlehti.net vuodesta 2008 alkaen. Aloitti marraskuussa 2017 vakikirjoittajana Lahen Ajat -julkaisussa. On toiminut Lahti-Seuran jäsenlehden Hollolan Lahden päätoimittajana vuodesta 2010. Kirjoittaa lehteen myös juttuja.

On julkaissut Pekan Palsta ja Pekka’s blog -nimisiä humoristisia blogeja/pakinoita suomeksi ja englanniksi. Osa Pekan Palstan kirjoituksista julkaistu Kokoelma-kirjassa pakinamuodossa. Kokoelma-kirjasta löytyy myös runoja sekä ajatelmia.

Julkaisi vuonna 2008 Ähky-nimisen fiktiivisen fazinen.

On kirjoittanut eri yhdistyksille tiedotteita ja tapahtumille esittelytekstejä medialle, internet-sivuille ja esitteisiin: Lahti-Seuralle, Lahden Rautatieharrastajat Topparoikka ry:lle, Höyryllä Heinolaan, kotiseutufilmit.fi-sivulle, elokuvateatteri Kino Iirikselle.
On tuottanut tekstiä Pro Sibeliusrata -hankkeelle, jolle on laatinut yhteenvedon. Toimitti ja taittoi Varikolla tapahtuu -tiedotuslehden vuonna 2007 Lahden Mytäjäisten varikon tilanteesta. Pro Varikko -työryhmä julkaisi kaupungin avustuksella.

On vastannut osana työryhmää erilaisten tapahtumien tiedottamisesta ja markkinoinnista, mm. Kinos elokuvafestivaali (2013-14), Nostalgiakino (2015-16), Lahden Rautatiepäivä/Höyryllä Heinolaan/Vierumäen Rautatiepäivä (2006-), Albumit auki Lahti (2015-) ja Kotiseutufilmit – perinneprojekti / Lahti-filmi -iltamat (2012-).

Puheenjohtajan ominaisuudessa on laatinut toimintasuunnitelmat ja -kertomukset Lahti-Seuralle ja Topparoikalle.

Toimi Lahden kunnallisvaaliehdokkaan kampanja-avustajana vuoden 2012 kunnallisvaaleissa, jolle puhtaaksikirjoitti vaaliohjelman. Ehdokas valittiin valtuustoon.

Lisäksi on kirjoittanut puujalkavitsejä, sketsejä, kuunnelmia, bändeille sanoituksia, runoja sekä muutamia eri blogeja. Julkaissut kaksi kirjaa.
On ollut Salpausselän Kirjailijat ry:n jäsen vuodesta 2014.

Vastaa