Harrastepaja

Harrastepajassa esitellään sivun ylläpitäjän lahtelaisen Sauli Hirvosen työnäytteitä, erilaisia projekteja, harrastetoimintaa ja mielenkiinnon kohteita, mm. kirjoittamista, graafista suunnittelua, puutöitä, pienoismalleja, valokuvia, videoita ja musiikkijulkaisuja. Osa on toteutettu henkilökohtaisina projekteina, osa yhteisöllisinä.
Sivulla esitellään henkilön töitä, projekteja, harrastetoimintaa ja ynnä muita mielenkiinnon kohteita. Myöhemmin toiminta laajeni, ja mukaan on lisätty projekteja, jotka ovat aiemmin toteutettu toisaalla. Esittelyssä on mm. musiikkijulkaisuja, graafista suunnittelua, puutöitä, pienoismalleja, valokuvia ja videoita.

Pekka Productions -kohdan alta löytyvät toiminimeen liittyvät työt ja projektit.

Taustaa

Pekka Productions on lahtelainen yritys, jonka on perustanut Sauli Hirvonen.
Se perustettiin vuonna 2005 toiminimeksi julkaisutoiminnalle ja PP on julkaissut kolme levyä sekä Lahen Lehti -kaupunkilehteä. Sittemmin mukaan on tullut muuta toimintaa.

> Projektit ja yhdistystoiminta
Sivulla esitellään menneitä ja käynnissä olevia projekteja, hankkeita ja tapahtumia, sisältäen sekä henkilökohtaisia että yhteisöprojekteja.
Alisivuilla on omina kokonaisuuksinaan Kotiseututatuoinnit, Kilpailutyöt sekä Ehdotukset / Visiot.

> Kirjoittaminen
Sivulla esitellään, jotka eivät mahdu Lahen Lehti ja kirjat-kategorioihin. 
Sivulla julkaistu Pekan Palsta ja englanninkielinen Pekka Blog’s, jotka saivat alkunsa vuoden 2005 tienoilla ja niitä julkaistiin pääasiassa Pekka Productionsin omalla sivulla sekä MySpacessa. Huumorilla höystetyt kirjoitukset ottivat kantaa ajankohtaisiin asioihin sekä ikuisuuskysymyksiin. Osa Pekan Palstan kirjoituksista on julkaistu Kokoelma-kirjassa.

> Valokuvaus
Valokuvaukseen liittyviä projekteja.

> Videokuvaus
Tietoja lyhytelokuva- ja videoprojekteista.

> Musiikki
Omalla Hometown Pride -sivustolla musiikkiharrastuksissa levy-yhtiötoimintaa, bändejä ja lehden tekoa. Punklehti Ähky-zine luettavissa pdf-muodossa.

> Puutöitä ja kädentöitä
Kädentöitä, mm. puuseppäopiskeluajan tuotoksia sekä pienoisrautateiden rakentelua, joita on toteutettu omina projekteineen sekä yhdistystoiminnan.

Vastaa