Muu yritys/työ

Pienosakas
Mukana pienellä osuudella lahtelaisessa Ant Brew Oy -panimossa.

Fast Rock Factory ay (2006-2009) 
Alunperin Aape Aaltolan perustama levynjulkaisuun keskittyvä Fast Rock Factoryn toiminta laajeni vuonna 2006 kun mukaan tuli Sauli Hirvonen. Nimi rekisteröitiin avoimeksi yhtiöksi, jossa molemmilla oli 50 % osuus.

Toimiala oli laaja. Päätoimiala oli levy-yhtiötoiminta, mutta mukana oli ohjelmatoimisto sekä Tulipyörä Shop -niminen myymälä Rautatienkadulla Lahdessa. Myymälään valikoimiin kuului pääasiassa levy- ja vaatemyynti.

Tulipyörä-myymälä oli toiminnassa 2006-2008 Rautatienkatu 12:ssa (Aholan talo), verkkokauppa oli toiminnassa vuoteen 2009, jolloin toiminta lopetettiin.

Toimenkuvaan kuului myyntityö, asiakaspalvelu, varaston- ja myymälänhoito, verkkokaupan päivitys, tilaukset jälleenmyyjiltä, tilausten lähettäminen asiakkaille, sidosryhmäyhteydet, tilinpäätösaineisto sekä yrityksen markkinointi ja markkinointi (lehti-ilmoitukset, myymälämainosmateriaalin, nettisivujen ja somen päivitykset, verkkomainokset, lehdistötiedotteet, julisteet/flyerit yms).

[lisätietoja]

Palkkatyö

Työ-CV (.doc-muodossa, päivitetty 31.10.2020)
Palkkatyön ja yrittäjän ansioluettelo. Työkokemusta mm. mainosalalta, puusepän-, varasto-, rakennus- ja purkutöistä sekä yrittäjyydestä.