Stressed Desserts – kaksi kerrosta lahtelaista alakulttuuria

Perinteiset Painajaisen kahden kerroksen kemut ovat taas täällä. Tänä vuonna kaikki on ylösalaisin, edestakaisin, takaperin tai ainakin heikun keikun. Liity seuraamme kun kelaamme lavalle muotia ja musiikkia aina aamuneljään saakka.

Painajainen ystävineen on jo seitsemän vuoden ajan järjestänyt itsenäisyyspäivän aattona Ravintola Tirrassa ja Torvessa poikkitaiteellisen illan, jossa lahtelaiset suunnittelijat, näyttelijät ja muusikot panevat parastaan.
Lavalle vyöryy mm. muotia, korumuotoilua ja graafista suunnittelua. Viime vuosien kokeellisten muotiperformanssien, videonäytöksen, näytelmän ja musikaalin jälkeen palaamme perinteiselle catwalkille, hyvin epäperinteisellä tyylillä.
Juhlakansaa viihdyttävät paikalliset bändit ja DJ:t kahdessa kerroksessa.
Talkoohengessä tuotetun tapahtuman tarkoituksena on pitää hauskaa ja samalla esitellä suurelle yleisölle lahtelaisia nuoria luovia kykyjä. Perinteeksi muodostuneet “Painajaisen bileet” kerää vuosittain paikalle sankan joukon lahtelaisen vaihtoehtokulttuurin ystäviä.

5.12.2011
Ravintola Tirra & Torvi, Lahti

Tirra klo 20-04
Torvi klo 21-04
näytös: klo 21.30, Ravintola Torvi
Liput: 7 €

Vastaa