Lahden Rautatiepäivä kesäkuun alussa

rp_up.jpgLahden Rautatieharrastajat Topparoikka ry järjestää kolmannen kerran nykymuodossaan Lahden vanhalla varikolla Mytäjäisissä Lahden Rautatiepäivän. Lauantaipäivänä 7.6.2008 rautatiepainotteisessa tapahtumassa voi kokeilla resiina-ajelua, ihastella pienoisrautateitä sekä museokalustoa ja muuta rautateihin liittyvää sekä ohjelmanumeroita. Monet lahtelaiset yhdistykset esittelevät toimintaansa. Paikalla wanhoja kulkuneuvoja; autoja, mopoja, moottoripyöriä sekä muita moottoreita.
Lahden keskustasta alatorin pysäkiltä on Puksu-yleisökuljetus tapahtumapaikalle. Rautatiepäiville on vapaa pääsy, tervetuloa viihtymään. Täydellisempi ohjelma Topparoikka ry:n nettisivuilla.
Tapahtumassa voit tutustua kolmeen höyryveturiin, kun Mytäjäisiin Helsingistä saapuu Ukko-Pekka sekä Haapamäeltä Pikku-Jumbo. Lahden oma Risto-veturi ottaa veturit vastaan.

Vastaa