Rajasen kulmasta asukasilta

Lahden kaupungin maankäyttö järjestää tiistaina 25.11. klo 17.30–19.00 asukasillan, jossa esitellään tekeillä olevaa Rautatienkatu 18:n (Rajasen kulma, Keski-Lahden kortteli 17, tontti 83) asemakaavan muutosta. Vaihtoehtoisia kaavaluonnoksia esitellään aikuiskoulutuskeskuksen ensimmäisen kerroksen pienessä luentosalissa (Kirkkokatu 16, 15140 Lahti).

Kaavatyössä tutkitaan mahdollisuuksia täydennysrakentamiselle ja asumisen lisäämiselle tontilla, jolla on kulttuurihistoriallisesti arvokkaita rakennuksia. Asemakaavan muutoksen luonnosvaiheen kuulemisaika on 24.11.–8.12. Kaavatyön verkkosivu.

Asukasiltaan voi mennä kuulemaan suunnitelmista, keskustelemaan kaavan laatijan kanssa ja kertomaan mielipiteensä luonnoksista.

Rajasen kulmasta on myös julkaistu rakennushistoriaselvitys viime syyskuussa. Siihen voi tutustua täällä (pdf).

Vastaa