Lehen uusi logo

Lahen Lehen logo

Lahen Lehen logo

Ohessa Lahen Lehen logo, jota lupailin uudistuksen yhteydessä. Kuten monet saattavat huomata, olen ottanut siihen vaikutteita Mallasjuoman logosta. Yrityksessä virtasi 1900-luvulla lahtelaisuuden sininen virta, tunnettiin ympäri maata ja jopa maan rajojen ulkopuolellakin. En itse koe, että olisin erityisen taipuvainen sentimentaaliseen Mallasjuoma-nostalgiaan, mutta kenties Mallasjuomassa kiteytyi lahtelaisuus omana aikanaan, savupiipputeollisuus ja alkoholi, kaikkine lieveilmiöineen.

Slogan “Oi! Lahtelaista.” on lähes suora lainaus ikimuistoisesta “Moi! Lahtelaista.” -mainoshuudahduksesta. Lahen Lehessä slogan on saanut brittiläisiä vaikutteita “Oi!”-muodossa, jolla viittaan punkmusiikin alalajiin, johon usein liitetään työväenluokkaisuus, oluen juonti ja jalkapallo, asioilla, jotka ovat lyöneet oman leimansa myös lahtelaiseen identiteettiin.

Tänään soi “Lahden sininen

Vastaa