Lahti Block Party -korttelijuhla

Lahti Block Party, uuden ajan korttelijuhla rantautuu Lahteen 25.8. ja täyttää Rautatienkadun kävelykatuosuuden yhden päivän ajaksi musiikilla, taiteella, työpajoilla, kansalaistoiminnalla, ruualla sekä tietysti hyvällä tunnelmalla ja yhdessä olemisella.

Ohjelma 25.8.2012 klo 16-22

*Musiikkia:
Jodarok
Big Wave Riders
Clud De Lay

DJ’t Kunkku, Pataässä, MarkZero, Bravik, Loiva, LauriPetteri, Pihaus, Keep Fishin´ DJs

*Taidetta:
Miss Kompro, Tuukka Tammisaari ja Lahti Urban

*Parkous Akatemia

*Lastenohjelmaa

*Kansalaisjärjestöjä

Block Partyn tapahtumapaikka on esteetön ja syrjinnästä vapaa.

Tapahtuma on pääsymaksuton.

Lahti Block Party on ensimmäistä kertaa Lahdessa järjestettävä korttelijuhla, joka tehdään täysin vapaaehtoisvoimin. Tapahtuma tehdään yhteistyössä lukuisten paikallisten yritys- ja yhdistystahojen kanssa. Tapahtuman taustalla on joukko lahtelaisia, jotka haluavat olla mukana luomassa uudenlaista yhteisöllistä kaupunkikulttuuria. Block Partyn työryhmä on kaikille avoin ja block partylaiset toivottavat kaikki kiinnostuneet mukaaan tapahtuman tekemiseen.

Vastaa