Lammas-lehti Lahdesta

Yksi Suomen pitkäikäisimmistä hardcore/punk -lehdistä Chambers Magazine jatkaa aktiivista olemassa oloaan LAMMAS -nimisenä alakulttuurijulkaisuna.

Jaakko Teittisen luotsaama Chambers Magazine on vuosien saatossa kypsynyt ja laajennut käsittelemään sellaisia musiikillisia alaryhmiä kuten metalli, emo ja rock. Vaikka lehti on “luonnollisen kehityksen” ansiosta paisunut alkuperäisen kehyksensä ulkopuolelle, ei se ole unohtanut maanläheistä ja punk-henkistä itsetekemisen suvaitsevaa ilmapiiriä, lahtelaisessa hengessä.

Chambers Magazine on ollut vuodesta 1999 yksi tärkeimpiä kanavia – ehkäpä jopa käsitteitä – suomalaisessa hardcore-musiikissa ja sillä on ollut myös suuri merkitys lahtelaisen hardcore-skenen jatkumossa, joka sai alkunsa 1990-luvun puolivälissä. Turhaan ei Lahtea ole Suomessa kutsutta hardcore-musiikin pääkaupungiksi.

Tiivistettynä, LAMMAS zine on Chambers Magazinen kunniakkailta perinteiltä ponnistava uusi lehti, jonka tarkoituksena on keskittyä underground-musiikin lisäksi myös siihen liittyvään kulttuuriin, ilmiöihin ja ihmisiin.

Vastaa