Kilpailut

VUODEN KOTISEUTUTEOS (2020)

Kotiseututatuoinnit: Lahti -kirja osallistuu Suomen Kotiseutuliiton järjestämään Vuoden kotiseututeos -kilpailuun. Aloite osallistumisesta tuli Kotiseutuliitolta, joten osallistuminen on jo sinänsä suuri kunnia. Ei sijoittunut.
Vuoden kotiseututeoksen palkitsemisella kannustetaan kotiseutukirjojen tekijöitä ja tuodaan näkyvyyttä kotiseutukirjallisuudelle.
> Lisätietoja

WIKI LOVES MONUMENTS SUOMI 2019 (2019)

Kulttuuriperinnön valokuvauskilpailu 1.9.–30.9.
> Lisätietoja
> Kuva

NIMIEHDOTUS LAUNEEN MONITOIMITALOLLE (2019)

Launeen monitoimitalon harjannostajaisia vietettiin 8.3.2019 Samalla käynnistyi kaikille avoin rakennuksen nimikilpailu.
Osallistuin nimikilpailuun ja nimeksi ehdotin Ilona.
> Omat perusteluni
Tulevien käyttäjien, sivistyslautakunnan sekä hallinnon edustajien työryhmä valitsi toukokuussa uuden monitoimitalon nimeksi Launeen monitoimitalo Lähde.
> Nimen perustelut

ISKU90 (2017)

Yhdeksänkymmentä vuotta täyttävä lahtelainen huonekaluyritys Isku järjesti syksyllä 2017 avoimen muotoilu- ja huonekalusuunnittelukilpailun juhlavuotensa kunniaksi. Osallistuin Puuhapöytä-nimiselllä kalustesarjalla, se ei sijoittunut.
> Lisätietoja (pdf)

Kilpailuhakemuksesta pohjalta laadin pöydälle yleisesiteen, joka on ladattavissa ja luettavissa TÄÄLLÄ.

TAIDEAKSELI (2017)

Lahden kaupunki järjesti syksyllä julkisen taidehakukilpailun, jolla on tarkoitus piristää Rautatienkatua. Kilpailuun osallistui yhteensä 27 työtä, joista 12.12.2017 palkittiin kaksi installaatiota ja kaksi seinämaalausta. Nämä valitut jatkavat Taideakseli-hankkeessa. Hankkeen tavoitteena on mm. rikastuttaa kadunkulkijan kokemusta taiteen keinoin ja ideoida taiteilijalähtöisesti paikat, joihin taideteoksia voidaan sijoittaa sekä valita, hankkia ja toteuttaa taideteokset sijoitettavaksi kadulle. Kilpailuohje on luettavissa täällä (pdf).

Osallistuin kilpailuun Rautatien katu -nimisellä työllä > KILPAILUTYÖ (pdf). Se ei sijoittunut.

KAUPUNKI MINUSSA – MINÄ KAUPUNKISSA -VALOKUVAUSKILPAILU (2007)

Osallistuin Palmenian järjestämään Kaupunki minussa – minä kaupungissa dikikuvauskilpailuun. Kilpailussa haettiin valokuvien kautta tärkeitä omaan kotiseutuun liittyviä paikkoja ja hetkiä.

Kuvani Juuret-tatuointi Radiomäellä sijoittui ensimmäiseksi.