Kirjoittaminen

Paperi-/verkkolehdet

Lahen Lehen ensimmäinen paperilehti julkaistiin vuonna 2008. Sittemmin lehti on ilmestynyt vuodesta 2016 lähtien satunnaisesti.
> Lahen Lehti

On toiminut Lahti-Seuran jäsenlehden Hollolan Lahden päätoimittajana vuodesta 2010,  vuodesta 2006 lähtien taittanut lehden. Kirjoittaa lehteen myös juttuja.
> Hollolan Lahti

Kirjoittaa myös Lahden rautatieharrastajien Topparoikka-lehteen ja on lehden toimituskunnassa.
> Topparoikka-lehti

Aloitti säännöllisen kirjoittamisen 2000-luvun alussa lahtelaiseen alakulttuurimusiikkilehteen Chambers Magazineen (myöh. Lammas Zine). Aiheet pääasiassa levyarvioita, keikkaraportteja ja haastatteluita. Taittoi lehdet 2-8, sekä julkaisi yhden erikoisnumeron.
Julkaisi vuonna 2008 fiktiivisen Ähky-nimisen punklehden.
> Lehden tekoa (Hometown Pride -sivu)

Kirjoitti Lahen Ajat -julkaisuun vuosina 2017-19.
> Lahen Ajat

Kirjat

On julkaissut kahdeksan kirjaa, julkaisi ensimmäiset kaksi kirjaa vuonna 2017. Vuonna 2021 on tulossa ainakin kolme kirjaa.

Julkaistut kirjat (Pekka Productions):
> Kirjat

Verkkosivut

Avasi tammikuussa 2020 rautatieharrastajan nettisivun nimeltään tulipyörä.fi. Saman vuoden keväällä avasi sivuston Hometown Priden, joka keskittyy Lahti-hardcoreen.

Kirjoittaa myös Lahtiwood-nimiselle sivustolle yhdessä Tapio Kangasniemen kanssa.

Tuottanut sisältöä mm. lahtiseura.fi:n, topparoikka.net, lahtikartalla.fi:n, elokuvafestivaali Kinoksen ja elokuvateatteri Kino Iiriksen verkkosivuille.

Yhdistykset/projektit/tapahtumat

Oli mukana vuonna 2020 julkaistun Lahden seutu kartoin -kirjan toimituskunnassa ja kirjoitti kirjaan esipuheen Lahti-Seuran edustajana ja kaksi artikkelia.
Kirjoitti Lahden rautatieharrastajat Topparoikka ry:n puheenjohtajan ominaisuudessa yhdistyksen vaiheista Vierumäen kyläkirjaan, joka julkaistiin joulukuussa 2020.

On tuottanut tekstiä Lahden Rautatieharrastajat Topparoikka ry:lle, Höyryllä Heinolaan, Pro Sibeliusrata -hankkeelle. Toimitti ja taittoi Varikolla tapahtuu -tiedotuslehden vuonna 2007 Lahden Mytäjäisten varikon tilanteesta. Pro Varikko -työryhmä julkaisi lehden kaupungin myöntämällä avustuksella.

Lisäksi on laatinut toimintasuunnitelmia ja -kertomuksia eri yhdistyksille sekä kirjoittanut lausuntoja ja kannanottoja koskien mm. Lahden kaupungin kaavoja. On kirjoittanut eri yhdistyksille mediatiedotteita tapahtumista ja tilaisuuksista sekä tehnyt esitteitä. On vastannut osana työryhmää erilaisten tapahtumien tiedottamisesta ja markkinoinnista, mm. Kinos elokuvafestivaali (2013-14, -18, -20-), Nostalgiakino (2015-16), Lahden Rautatiepäivä/Höyryllä Heinolaan/Vierumäen Rautatiepäivä (2006-), Albumit auki Lahti (2015-) ja Kotiseutufilmit-hanke/Lahti-filmi-näytökset (2012-).

Muuta

Toimi Lahden kunnallisvaaliehdokkaan kampanja-avustajana vuoden 2013 kunnallisvaaleissa ja oli laatimassa yhdessä ehdokkaan kanssa vaaliohjelmaa. Ehdokas valittiin Lahden kaupunginvaltuustoon (v. 2013-17).

Lisäksi on kirjoittanut puujalkavitsejä, sketsejä, kuunnelmia, bändeille sanoituksia (englanniksi), runoja sekä muutamia eri blogeja ja humoristisia blogeja/pakinoita suomeksi ja englanniksi.

On ollut Salpausselän Kirjailijat ry:n jäsen vuodesta 2014 ja varatoiminnantarkasta (2018-).

Vastaa