LAHTIWOOD-sivu avattu

LAHTIWOOD on kahden lahtelaispuusepän näyteikkuna pääasiassa lahtelaiseen puuosaamiseen.

Tapion idean pohjalta ja yhdessä Saulin kanssa käytyjen keskusteluiden pohjalta syntyi LAHTIWOOD. Nimen taustalla on ulkoilmateoshanke. Sivusto kertoo näyttelyhankkeen etenemisestä ja esittelee lisäksi tekijöiden aikaansaannoksia ja muita projekteja.

Sivulla on tarkoitus julkaista kaikkeen (lahtelaiseen) puuosaamiseen ja -rakentamiseen liittyvää sekä esitellä erilaisia tuotteita, tapahtumia, näyttelyitä ja tilaisuuksia. Aiheina yleisesti myös kaupunkikulttuuri, kaupunkikuva ja -miljööt sekä pienoismallit.

Logon on suunnitellut Tapio

Sivulla aloittaa syyskuussa Lahtipodcast eli tuttavallisesti LAPD on Lahden paikkoihin keskittyvä podcast-ohjelmakokonaisuus. Alunperin podcastin piti käynnistyä jo elokuussa, mutta teknisten ongelmien takia, aloitus siirtyi syyskuulle. Uusimmat tallenteet julkaistaan Lahtiwood.-sivustolla. Myöhemmin äänitteet julkaistaan myös lahtikartalla.fi-sivustolla.LAPD aloittaa Lahden vesistöihin liittyvällä juttusarjalla. Siinä keskitytään Lahden seudun luontokohteisiin kalastusharrastajan Tapion ja kotiseutuharrastajan Saulin näkökulmasta. Miehet vierailevat kulloisessakin paikassa, joten äänitteet sisältävät autenttisia kokemuksia kohteista.

Vastaa