Reipas täyttää 125 vuotta

Reipas täyttää 125 vuotta, jota juhlistetaan Reipas-viikolla. Se muodostaa tapahtumakokonaisuuden, alkaen REIPAS 125 -juhlanäyttelyn avajaisilla 17.9. Historiallisessa museossa. Näyttelyn avasi Suomen Urheilumuseon johtaja Pekka Honkanen. Näyttely jatkuu avajaisten jälkeen 18.9.2016 normaalisti yleisölle ja on nähtävillä 9.10. asti. Reipas-näyttely sijaitsee museon toisessa kerroksessa. Näyttelytilaan on koostettu erilaista esineistöä ym. eri vuosikymmeniltä. On pokaaleja, pelipaitoja ja -asuja sekä muuta kiinnostavaa. Suosittelen.
Varsinainen juhlapäivä on 24.9., jolloin järjestetään REIPAS 125 -hyväntekeväisyyskonsertti Ristinkirkossa sekä onnittelujen, tervehdysten vastaanotto ja palkitsemiset Lahden Seurahuoneen Häme-salissa. Seurahuoneella on myös REIPAS 125 pääjuhla.
Juhlapuhujana opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen. Lahden kaupungin, Palloliiton, Jääkiekkoliiton ja Voimisteluliiton puheenjohtajien tervehdykset. Samassa yhteydessä julkistetaan 
REIPAS 125 HISTORIIKKI.

Onnittelut 125-vuotiaalle Reippaalle!

Vastaa