Lahti 360 astetta

Miten Lahti näkyy internetissä -sarja, osa 15.

Lahden ympäri
Lahti360 on sivusto, joka on toteutettu uudehkolla panoraamatekniikalla jossa kuvia pääsee tarkastelemaan 360 astetta kyseisessä kohteessa. Kuvia sivulla on 16, tunnetuista lahtelaisista paikoista ja nähtävyyksistä. Kaupungintalosta on kolmekin eri kuvaa, yksi ulkoa ja kaksi sisältä. Kohteista on myös infot.

Tori- ja satamakuvissa välittyy mukavasti lahtelainen elämänmaku, mutta esimerkiksi Teivaan maisemat näyttävät mitäänsanomattomilta. Omanlaista tunnelmaa myös korkealta otetuista kuvista, mm. vesitornista ja (keskimmäisestä) hyppyrimäestä.

Muutaman kuvan puutteista huolimatta, isoin miinus on englanninkielen puuttuminen sivuilta. Piristävä sivusto olisi hyvä näyteikkuna Suomen ulkopuolellekin ja toivotaan että ne vielä kehittyvät.

Sivut on toteutettu yhteistyössä Korpimedian, Lahden Kaupungin ja Lahtitravelin kanssa.

Lahti360

lahti360.jpg

Vastaa