Kalustesarjan kimpussa osa 2

Kalustesarja etenee pikku hiljaa ainakin joiltakin osin. Tai uskottelen niin itselleni. Muutamia erikoismaaleja olen hankkinut tiettyä tarkoitus varten (mm. maalaamista), niiden tarkempi rooli selvinnee myöhemmin. Lisäksi tarkoituksena on laatia – mikä on itseasiassa juuri nyt työn alla – tarjouspyyntö massiivipuulle tulostamisesta(!).

Erikoismaalit odottavat pensseliä.

Erikoismaalit odottavat pensseliä.

Kaksiosaiseen pöytälevyyn oli tarkoitus loppusyksystä jyrsiä urat koulutuskeskus Salpauksen tiloissa. Tämä operaatio kuitenkin siirtyi, sillä  CNC-koneelta ei löytynyt sopivaa jyrsintäterää aiemmin tehtyyn ohjelmaan. Aikatauluni tiukkuuden takia, ohjelmaan ei ennätetty tehdä muutoksia koulun henkilökunnan avuliaisuudesta huolimatta. Asia jäi vanhalle tutulleni, joka oli ohjelman alunperin tehnytkin, kiitos jo tässä vaiheessa Tapsalle. Pöytälevyt jäivät koululle odottamaan toimenpidettä.

Katsotaan, miten projekti etenee vuoden vaihteen jälkeen.

Vastaa