Rautatiekulttuuria Lahdessa

Lahden rautatieharrastajat Topparoikka ry täyttää tänä vuonna 25-vuotta ja vuosi onkin ollut kiireistä aikaa yhdistykselle. Syksylle on luvassa monipuolista ohjelmaa.

7.9. Lahden Yhteiskoulussa järjestettävässä Pienoimallinäyttelyssä Topparoikka ry on mukana tapahtumassa Vesijärven satamaa mallintavan kerhoratansa kanssa, jota on kesän aikana kunnostettu juhlavuoden kunniaksi.

3.11. elokuvateatteri Kino Iiriksessä näytetään rautatieaiheisia lyhytfilmejä alkaen klo 12. Tilaisuuteen vapaa pääsy.

Myös museojunaliikenne on ollut kesällä vilkasta ja jatkunee elokuun loppuun asti. Topparoikka on ollut tänäkin kesänä organisoimassa höyryajoja kahden eri liikennöitsijän kanssa. Pikku-Jumbo ja Ukko-Pekka ovat vetäneet joukottain ihmisiä Lahden ja Heinolan välillä ja Pekka vierailee Heinolassa vielä elokuun lopussa.
Lisäksi Ukko-Pekka ajaa Kouvolasta Lahden kautta Loviisaan 24.-25.8.

Alla hieman maistiaisia kesän ajoilta:

Ukko-Pekka Lahdesta Heinolaan 11.8.2013

Pikku-Jumbo Lahdessa 15.6.2013

Vastaa