Lahti region 24 -videosarja

Muotoilu- ja taideinstituutin opiskelijatyönä toteutettu sarja sisältää 18 erilaista teemavideota, jotka kuvattu eri puolella maakuntaa. Videoissa esitellään Lahden seutua ja ympäristöä (mm. Vesijärveä, Messilää, Vierumäkeä), tapahtumia (mm. urheilutilaisuuksia, messuja, muotoilua) sekä tietenkin ihmisiä eri tilanteissa – ja ilahduttavaa kyllä – eri vuodenaikoina.

Videot ovat teknisesti laadukkaita, eikä niihin ole ahdettu liikaa kuvia tai liian nopeilla leikkauksilla yritetty saada vauhdikkaita tai teennäistä “menoa”. Teemoitukset ovat onnistuneita ja pituudet sopivia, jokainen video on reilun minuutin mittainen.

Esitykset ovat tarkoitettu mm. edellämainittujen teemavideoiden sarjaksi sekä yksittäisiksi videoiksi sosiaaliseen mediaan.

Vastaavana tuottajana on toiminut Veli-Pekka Tuovi ja musiikki Jere Makkosen. Tuotantoa ovat tukeneet ja suunnitteluun osallistuneet Päijät-Hämeen liitto, Lahden kaupunki, Lahden Alueen Kehittämisyhtiö Oy sekä Lahti Travel Oy.

Sarjan voi katsoa YouTubessa ja aiheesta lisää Lahden kaupungin nettisivuilla.

Vastaa