Rauno Kurki Runomaratonin uusi puheenjohtaja

Lahden Runomaratonin uudeksi puheenjohtajaksi on valittu yksimielisesti kouluneuvos, rehtori Rauno Kurki. Perustajajäsen ja alusta asti puheenjohtajana toiminut Jouko Skinnari ei asettunut enää ehdolle. Uudeksi pääsihteeriksi valittiin yksimielisesti fil. maisteri Sanna Virta. Nykyisen pääsihteerin neljä vuotta kestänyt toimikausi päättyy tämän vuoden lopussa. Uusi varapuheenjohtaja on näyttelijä-ohjaaja Maarit Peltomaa. Muut hallituksen jäsenet ovat fil. maisteri Milla Koivu, fil. maisteri Marja-Terttu Lounavaara, teologian maisteri Lasse Reijomaa, fil. tohtori Merja Sagulin, yrittäjä Päivi Virta ja vastaava kirjastovirkailija Marja Welin. Toimistosihteerinä jatkaa mediatekniikan insinööri Jenny Koivula.

Runoilija Risto Ahdin toimittama uusin runokirja ilmestyy joulukuussa. Se on koottu viimeisimmän runokilpailun ”Työ, elämä” parhaimmista runoista.

Vastaa