Ehdota vuoden nuorta lahtelaista 2012

Lahti-seura yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa jakaa jälleen Vuoden nuori lahtelainen -tunnustuksen.  Lisätietoja seuran täällä, joiden kautta voi jättää myös oman ehdotuksensa. Ehdotuksia perusteluineen voi lähettäää 31.5. asti. Tunnustuksen julkistamisaika- ja paikka ilmoitetaan myöhemmin. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan elokuvateatteri Kino Iiriksen leffalippuja.

Tunnustus jaettiin vuonna 2010 ensimmäisen kerran ja se on tarkoitus myöntää vuosittain henkilölle tai ryhmälle, joka tuoreella, ennakkoluulottomalla ja yritteliäällä otteella on esimerkkinä ja eduksi Lahdelle.

Vuonna 2010 raati valitsi mielenkiintoisesta ja monipuolisesta ehdokasjoukosta Vuoden nuori lahtelainen -tunnustuksen saajaksi a capella-yhtye Enchantin. Tunnustus jaettiin Lahden stadionilla kesäkuussa ennen FC Lahti-JJK-ottelun alkua.
Vuonna 2011 valittiin meloja Pauliina Polet, jolle tunnustus jaettiin Salpausselän koulun urheilupäivänä satojen oppilaiden läsnäolessa koulun auditoriossa 31.8.2011.

Tunnustusten saajille lahjoitettiin yhteistyöyritysten myöntämä stipendi. Raatiin kuuluivat Lahti-seuran, Osuuskauppa Hämeenmaan ja Päijät-Hämeen Osuuspankin edustajat.

Vastaa