Viides Total Fight Night

Total Fight Night on lahtelainen urheilutapahtuma, joka järjestetään Sibeliustalon Metsähallissa. Tapahtuman ennakkoesittely kertoi seuraavaa: “Lahden Sibeliustalo täyttyy kamppailu-urheilusta nyt jo viidennen kerran! Huikeat amatööri- ja ammattilaisottelut sekä mukana elävä yleisö tekevät tunnelmasta käsinkosketeltavan.” 

Olin ensimmäistä kertaa tapahtumassa, ja neljän hengen miesporukallamme oli erinomaiset paikat aivan kehän vieressä. Tunnelma oli luvatusti käsinkosketeltavaa. Paikoilta pääsikin näkemään tasaisia ja intensiivisiä otteluita. Otteluita oli illan aikana yhdeksän kahdentoista sijaan, sillä kolme ottelua jouduttiin perumaan mm. loukkaantumisten takia.

Illan huipensi (Muay Thai PRO) ISKA European -titteliottelu, jossa vastakkain olivat italialainen Silvia La Notte ja lahtelainen Tessa Kakkonen. Viisieräinen ottelu päättyi Kakkosen voittoon tuomariäänin 3-0.

La Notte (etualalla) ja Kakkonen: Hetki ennen tuomion julkistamista.


Sali eli Metsähalli oli myyty loppuun (850 katsojaa), ja palvelu ja järjestelyt toimivat erinomaisesti. Hieno lahtelainen tapahtuma!

Vastaa