Tunnelmia Lahdesta -valokuvakirja tilattavissa

Tunnelmia Lahdesta on valokuvateos, joka sisältää valokuvia Lahdesta kolmelta vuosikymmeneltä. Kirja on kotiseutuharrastaja Sauli Hirvosen näkemys kaupungista, sen rakennuksista ja rakennelmista kaupunkiympäristön luontoa unohtamatta.

Kirja sisältää 172 valokuvaa ja kirjan sisältö on jaettu neljään teemaan. Kolmen ensimmäisen teeman valokuvat sijoittuvat vuosien 2007 ja 2019 välille: ”Rakennuksia, katuja ja yksityiskohtia”, ”Teollisuutta” ja ”Luontoa ja maalaismaisemia”. Neljännen teeman filmivalokuvat koostuvat 1990-luvun lopun Lahdesta.

Kirja esittelee kaupungin pieniä ja suuria muutoksia yli kahdenkymmenen vuoden ajalta. Kirja tarjonnee tuttuja näkymiä niin nykyisille kuin entisillekin lahtelaisille, ja toivottavasti kirja antaa myös uusia näkökulmia tarkastella kaupunkia.

Tunnelmia Lahdesta -kirjaan on koostettu yhden ajanjakson kaupunkikuvia jälkipolville.

Kirja on toinen osa Lahti-valokuvakirjojen trilogiassa. Julkaisijana toimii Pekka Productions.

Kirja ilmestyy syyskuun alussa ja se on ennakkotilattavissa, tästä kauppaan.

Vastaa